Keurdokter locatie Hoorn, voor alle soorten keuringen

Home/Keurdokter locatie Hoorn, voor alle soorten keuringen
Keurdokter locatie Hoorn, voor alle soorten keuringen2020-01-23T09:12:36+01:00

Keurdokter locatie Hoorn

Op zoek naar een keuringsarts in Hoorn?

Keurdokter locatie Hoorn is gevestigd op de Maelsonstraat 5 in de Huisartsenpost. Wij voeren daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, sportkeuringen, verzekeringskeuringen en adoptiekeuringen. Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Mochten er vragen zijn op het gebied van wet- en regelgeving staat er altijd een team klaar waarmee u contact kunt opnemen.

Auto:

Reist u met de auto en komt u vanaf de A7 neem afslag Hoorn (afrit 8) en rijd verder op de provinciale weg. Ga rechts bij de afslag ‘Westfries Gasthuis’ en ‘Huisartsenpost’. Ga met de bocht mee naar rechts, in de bocht ziet u de parkeergarage en de huisartsenpost.

  • Klik hier voor de routeplanner naar Maelsonstraat 5 in de Huisartsenpost.

Parkeergelegenheid

Naast de huisartsenpost staat een parkeergarage waar u kunt parkeren (de eerste 30 minuten zijn gratis). Als de parkeergarage vol is, kunt u parkeren op het Transferium aan de stations zijde van het Ziekenhuis (€2,50 per dag).

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Hoorn vanaf hier is het ongeveer 8 minuten lopen naar de Maelsonstraat.

  • Klik hier voor uw route via het OV naar de Maelsonstraat 5 in de Huisartsenpost.

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord!

Locatie Hoorn
Maelsonstraat 5
1624 NP  Hoorn

Tel: 0228 – 543 903

Maak direct een afspraak
Keurdokter locatie Hoorn
plan route

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

2008, 2020

Werken in de vervuilde grond

Bodemsaneringskeuring Een bodemsaneringskeuring wordt bij Keurdokter uitgevoerd volgens de laatste publicatie van CROW 400. Deze keuring betreft alle medewerkers die in verontreinigde grond, bodem of water werkzaam zijn. Deze werkzaamheden kunnen mogelijk gezondheidsrisico's opleveren. [...]

Meer Keurdokter blogs

Onze partners