Verzekeringskeuring

Verzekeringskeuring

Om een verzekeringskeuring wordt gevraagd bij het afsluiten van een hypotheek of een levensverzekering waarbij de aflossing wordt gedaan na uw overlijden. Van uw hypotheekverstrekker of verzekeringsmaatschappij krijgt u de formulieren die nodig zijn voor uw medische keuring. Vervolgens neemt u contact op met Keurdokter voor het maken van een afspraak.

De inhoud van de medische keuring verschilt per verzekeraar. Ook maakt het uit voor welk bedrag u verzekerd wilt zijn. Hoe hoger het bedrag waarvoor u verzekert, des te uitgebreider is de medische keuring.

De kosten voor het medisch onderzoek hoeft u niet zelf te dragen. Deze worden door de verzekeringsmaatschappij na de keuring voldaan.

De gegevens die wij uit de keuringen hebben verkregen worden opgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij. De arts van de verzekeringsmaatschappij beoordeelt uiteindelijk of u wel of niet, of eventueel met een beperking verzekerd kunt worden.

De medische keuring bestaat in ieder geval uit:

  • Bloedonderzoek
  • Urineonderzoek
  • Lichamelijk onderzoek
  • Gesprek met de keuringsarts

De medische keuring voor verzekeringen duurt ongeveer 40 minuten.

Interesse?

Wil u direct een afspraak maken of heeft u nog vragen over de verzekeringskeuring? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0228 – 543 903.

Locaties Keurdokter: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Verzekeringskeuring

Direct een Verzekeringskeuring plannen?

Bel: 0228 – 543 903

U bent één klik verwijderd van een goede Verzekeringskeuring.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanhef *

Voornaam

Achternaam *

Telefoon *

E-mail *


Vragen en/of opmerkingen

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

1407, 2020

Verwijzing oogarts

Ik heb een verwijzing naar de oogarts gekregen Waarneming is belangrijk in het verkeer. Om de weg te vinden maar ook om gevaar aan te zien komen. De overheid heeft hier voor het rijbewijs [...]

Meer Keurdokter blogs

Onze partners

2020-02-07T16:31:40+01:00