Project omschrijving

Alpha Tours Hem

Keurdokter verzorgt de keuringen van de chauffeurs van Alpha Tours uit Hem. Jan de Jong, directeur, over zijn bedrijf: “Alpha Tours is al meer dan 100 jaar een specialist op het gebied van groepsvervoer. Of het nu gaat om vervoer voor scholen, verenigingen, bedrijven of touroperators, wij zijn hét adres voor goed geregeld groepsvervoer.”

Jan, wat is voor Alpha Tours belangrijk, wat speelt er binnen jouw bedrijf? “Primair is dat natuurlijk veiligheid, service en kwaliteit. Dat is bij ons ook herkenbaar via het SKTB keurmerk wat wij voeren, het kwaliteitslabel van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Maar ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij ons. Wij lopen voorop als het gaat om milieuvriendelijk werken en de nieuwste normen op dit gebied vormen voor ons de basis. We spreken dan ook terecht over maximaal comfort en minimale uitstoot”

Alpha Tours maakt gebruik van Keurdokter als het gaat om de rijbewijskeuringen van de chauffeurs. Wat is daarbij belangrijk? Jan:“Veiligheid, service en kwaliteit geldt natuurlijk ook voor onze chauffeurs, als werkgever nemen wij dit serieus. En onze opdrachtgevers dienen hier ook op te kunnen vertrouwen. Als onze chauffeurs gekeurd moeten worden, is het belangrijk dat dit op korte termijn kan, waarbij flexibel met de agenda moet worden omgegaan. We willen binnen ons bedrijf zo min mogelijk onderbrekingen. De flexibiliteit van Keurdokter en de mogelijkheid om in te spelen op onze wensen en verwachtingen zijn ronduit zeer goed te noemen. Al onze chauffeurs worden via Keurdokter gekeurd, dat gaat zeer naar wens”

Website: www.alphatours.nl

Direct een afspraak maken of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een Groot Rijbewijskeuring? Vul dan nu ons contactformulier in of bel naar 0228 – 543 903.

Onze locaties: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Alpha tours - Keurdokter
contact keurdokter