Project omschrijving

Texeltours

Keurdokter verzorgt de keuringen van alle chauffeurs van Texeltours gevestigd op het Waddeneiland Texel. Het bedrijf Texeltours heeft een lange geschiedenis die begint in de jaren ’80. Sinds 2005 is het bedrijf in handen van vader Jos en zijn zoon Marcel Slikker. Ooit begon het met twee bussen en een taxibusje. Nu vervoeren zij jaarlijks duizenden mensen van, over en naar het eiland met dertien voertuigen in alle soorten en maten.

Marcel legt uit: “Wij zijn een bedrijf waar de seizoensinvloeden erg groot zijn. Doordat wij op een toeristisch eiland zitten biedt dit mogelijkheden maar zorgt het soms ook voor uitdagingen. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord. Niet alleen voor onze chauffeurs en andere medewerkers, maar zeker ook voor onze samenwerkingspartners. Door deze flexibele houding kunnen wij de hoge servicestandaarden waar wij voor staan waarborgen.”

Samenwerking Keurdokter

Texeltours maakt gebruik van Keurdokter als het gaat om de rijbewijskeuringen van de chauffeurs. Wat is daarbij belangrijk? Marcel: “Zoals eerder aangegeven is flexibiliteit voor ons erg belangrijk. Doordat Keurdokter op Texel een vaste arts heeft, en zij als geen ander de seizoensinvloeden kent waar wij mee te maken hebben, zorgt dit voor een prettige en snelle communicatie. Daarnaast beschikt de keurdokter over het vermogen zich te verplaatsen in de ondernemer waardoor er altijd in het belang van beide partijen wordt gedacht.”


Website: www.texeltours.nl

Direct een afspraak maken of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een Rijbewijskeuring? Vul dan nu ons contactformulier in of bel naar 0228 – 543 903.

Onze locaties: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Texeltours - Keurdokter
contact keurdokter