Keurdokter locatie Zaandam, voor alle soorten keuringen

Home/Keurdokter locatie Zaandam, voor alle soorten keuringen
Keurdokter locatie Zaandam, voor alle soorten keuringen2020-05-12T13:20:33+01:00

Keurdokter locatie Zaandam

Op zoek naar een keuringsarts in Zaandam?

Vanaf heden hebben wij een nieuwe locatie in Zaandam. Wij zijn gevestigd in Huisartsenpraktijk Zaandam-Oost, op de Heijermansstraat 143 A.
Keurdokter voert daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, buitenlandkeuringen, verzekeringskeuringen  en adoptiekeuringen (klik hier als uw keuring er niet bij staat).

Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Dit team staat ook altijd klaar als u vragen heeft over de wet- en regelgeving die daar bij komt kijken.

Auto:

Reist u met de auto en komt u vanuit de richting Purmerend dan neemt u de A7 richting Zaandam/Amsterdam. Daarna neemt u de 3e afslag op het Prins Bernhardplein naar de Heijermansstraat/de S155. Volg de 2e rijstrook van rechts om rechtsaf te slaan naar de Kopermolenstraat. Sla gelijk weer rechtsaf naar de Rosmolenstraat en nogmaals rechts de Heijermansstraat in.

Parkeergelegenheid:

U kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het gebouw. De ingang van het parkeerterrein is aan de Rosmolenstraat. U loopt vervolgens om het gebouw heen om bij de ingang te komen.

Openbaar vervoer:

Keurdokter Zaandam is goed te bereiken via het Openbaar vervoer. U neemt eerst de trein naar station Zaandam Kogerveld. Vervolgens is het nog een kleine wandeling van ongeveer 12 minuten (1 km).

  • Klik hier om u route te plannen via het openbaar vervoer.

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord!

Locatie Zaandam
Heijermansstraat 143 A
1502 DJ Zaandam

Tel: 0228 – 543 903

Maak direct een afspraak
Keurdokter locatie Zaandam
plan route

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

1407, 2020

Verwijzing oogarts

Ik heb een verwijzing naar de oogarts gekregen Waarneming is belangrijk in het verkeer. Om de weg te vinden maar ook om gevaar aan te zien komen. De overheid heeft hier voor het rijbewijs [...]

Meer Keurdokter blogs

Onze partners