Keurdokter locatie Almere, voor alle soorten keuringen

Home/Keurdokter locatie Almere, voor alle soorten keuringen
Keurdokter locatie Almere, voor alle soorten keuringen2020-07-13T14:37:33+01:00

Keurdokter locatie Almere

Op zoek naar een keuringsarts in Flevoland?

I.v.m. de huidige situatie rondom corona mag u zich bij aankomst eerst melden bij de receptie op de begane grond. Hier neemt u plaats in de wachtkamer. De arts roept u vanzelf op.

Keurdokter heeft meerdere locaties waar keuringen plaatsvinden. Ook in Flevoland kunt u bij ons terecht.
Keurdokter Almere zit in het gebouw achter het Flevoziekenhuis. Dat is het gebouw van het revalidatiecentrum Flevoburen. Daar zitten wij op de derde etage.

Keurdokter Almere voert daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, sportkeuringen, verzekeringskeuringen en adoptiekeuringen. Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Mochten er vragen zijn op het gebied van wet- en regelgeving staat er altijd een team klaar waarmee u contact kunt opnemen.

Auto:

Gaat u met de auto? Dan kunt u het beste via de A6 de borden richting Almere volgen. Klik hier voor de routebeschrijving naar het Flevoziekenhuis. Gelukkig staan er ook overal borden richting het Flevoziekenhuis, zonder navigatie zou het ook moeten lukken.

  • Klik hier voor de routeplanner naar Meeresteinkade 1.

Parkeergelegenheid

U kunt het beste parkeren aan de achterkant van het ziekenhuis (aan ‘Het Weerwater’). U komt dan binnen via de hoofdingang van het revalidatiecentrum. Als u rechtdoor loopt ziet u de liften naar de 3e etage.

Komt u toch binnen via het ziekenhuis, volg dan route 155 of 175, dan komt u ook bij het revalidatiecentrum uit.

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar station station Almere Centrum vanaf hier is het ±12 minuten lopen naar het ziekenhuis. U kunt eventueel ook de bus nemen richting Sallandsekant via Filmwijk, u stapt dan uit bij bushalte Flevoziekenhuis. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten lopen naar Flevoburen (revalidatiecentrum).

  • Klik hier voor uw route via het OV naar Meeresteinkade 1 Almere.

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord.

Locatie Almere  (Let op! Achterkant Flevoziekenhuis)
Meeresteinkade 1
1315 RA  Almere

Tel: 0228 – 543 903

Maak direct een afspraak
Locatie Almere - Meeresteinkade 1 - Keurdokter
Plan route

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

2008, 2020

Werken in de vervuilde grond

Bodemsaneringskeuring Een bodemsaneringskeuring wordt bij Keurdokter uitgevoerd volgens de laatste publicatie van CROW 400. Deze keuring betreft alle medewerkers die in verontreinigde grond, bodem of water werkzaam zijn. Deze werkzaamheden kunnen mogelijk gezondheidsrisico's opleveren. [...]

Meer Keurdokter blogs