Project omschrijving

Firma N. Oud & Zonen

Wij spraken met Gusta Oud, werkzaam bij Transportbedrijf N. Oud & Zonen. Firma N. Oud en Zonen is echt een familiebedrijf, die zijn oorsprong in Oosterblokker kent. De focus van het bedrijf is op de bouwwereld. Gusta, hoe oud is jullie bedrijf?

Gusta: “Het begon allemaal met Klaas Oud, die in 1908 zijn eerste transport begon met een hondenkar. De hondenkar werd een paard en wagen en in 1920 kwam het eerste gemotoriseerde vervoer: een T-Ford. Inmiddels zijn we een aantal generaties verder en zijn we uitgegroeid tot een transportbedrijf met 16 auto’s op de weg, waarvan 14 stuks specifiek voor bouwmateriaal”

Is het werken voor de bouwsector anders dan voor andere sectoren? Gusta “In de bouwwereld geldt dat continuïteit erg belangrijk is. Op het moment dat bepaalde voorraden op dreigen te raken, komt het bouwproces stil te liggen. Onze service graad is hier op afgestemd, wij kunnen snel inspelen op onverwachte orders, zodat onze opdrachtgevers niet in de problemen komen. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Daarnaast geldt tegenwoordig in de bouw dat duurzaamheid een sleutelbegrip is. Ook binnen ons transportbedrijf hebben wij hier aandacht voor: ons wagenpark voldoet aan de strengste emissienormen en veiligheidseisen.

N. Oud & Zonen en Keurdokter
Jullie hebben gekozen voor Keurdokter voor de rijbewijskeuringen van de chauffeurs. Vanwaar deze keus? Gusta Oud: ” Voorheen zaten wij bij een arbodienst, maar als MKB bedrijf werd er niet op onze specifieke behoeftes juist ingespeeld. Als chauffeurs moeten worden gekeurd, moesten we ze vrij roosteren, waardoor onze flexibiliteit en service graad voor bouwbedrijven in de knel kwam. Bij Keurdokter kunnen wij altijd op korte termijn terecht en zijn ze zeer flexibel met de tijdsindeling. Dat is belangrijk voor onze klanten, dat is belangrijk voor ons. Het werken met Keurdokter loopt goed, wij zijn hier tevreden over.

Website: www.oudtransport.nl

Direct een afspraak maken of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een rijbewijskeuring? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0228 – 543 903.

Onze locaties: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

n oud en zonen - Keurdokter
contact keurdokter