Welkom bij Keurdokter

Home/Welkom bij Keurdokter
Welkom bij Keurdokter2020-07-09T13:19:23+01:00

Keurdokter: Voor al uw medische keuringen

Er zijn veel artsen of bedrijven waar u terecht kunt voor een medische keuring. Wij hebben enkele punten onder elkaar gezet waarom u zou kunnen kiezen voor Keurdokter:

  • Keurdokter biedt verschillende soorten keuringen aan op verschillende locaties in met name Noord-Holland. Naast onze locaties aldaar hebben wij ook een keurlocatie in de provincie Flevoland – Almere. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.
  • Keurdokter beschikt over gecertificeerde artsen en doktersassistenten (BIG-geregistreerd). Zij nemen tijdens de afspraak de tijd voor u. U bent bij ons geen nummertje.
  • Met een klein, hecht team werken wij vanuit onze hoofdlocatie in Grootebroek. Hier worden alle afspraken gemaakt voor alle locaties.
  • U maakt gemakkelijk telefonisch een afspraak op één van onze locaties. Wij streven ernaar om iedereen binnen twee weken te helpen.
  • Zijn er binnen uw bedrijf meerdere personeelsleden die gekeurd moeten worden? Vanaf 10 personen komen wij bij u op locatie keuren. Liever na werktijd of in het weekend een afspraak? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Racelicentie keuring

Direct een keuring plannen?

Bel: 0228 – 543 903

  • Na het maken van een afspraak krijgt u van ons een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie van de afspraak. Uiteraard staat hierin de datum en tijd maar ook vindt u hierin de routebeschrijving naar de gekozen locatie. Daarnaast leest u tevens in de mail wat u mee mag nemen naar de afspraak.
  • Onze artsen werken met Zorgdomein. In het geval van een rijbewijskeuring ontvangt u van het CBR een persoonlijke Zd-code. Met deze code kan de arts uw formulier digitaal doorsturen naar het CBR. Voor u betekent dit dat u snel een ontvangstbevestiging ontvangt en op elk moment kunt inloggen op Mijn.CBR om uw status te volgen.
  • U betaalt pas na de keuring. Wij hanteren voor elke keuring een vast tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt op alle locaties contant of per pin betalen.
  • U kunt altijd kosteloos bij ons terugkomen voor een herkeuring. Bij sommige keuringsartsen betaalt u dan nogmaals het volledige bedrag of administratiekosten. Hierdoor kunnen de kosten flink oplopen. Bij Keurdokter komt u niet voor verrassingen te staan en betaalt u éénmaal.

Een keuring nodig in Hoorn, Heerhugowaard, Grootebroek, Texel, Almere of Zaandam?

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

2008, 2020

Werken in de vervuilde grond

Bodemsaneringskeuring Een bodemsaneringskeuring wordt bij Keurdokter uitgevoerd volgens de laatste publicatie van CROW 400. Deze keuring betreft alle medewerkers die in verontreinigde grond, bodem of water werkzaam zijn. Deze werkzaamheden kunnen mogelijk gezondheidsrisico's opleveren. [...]

Meer Keurdokter blogs

Onze partners