Keurdokter locatie Grootebroek, voor alle soorten keuringen

Home/Keurdokter locatie Grootebroek, voor alle soorten keuringen
Keurdokter locatie Grootebroek, voor alle soorten keuringen2020-01-23T09:01:17+01:00

Keurdokter locatie Grootebroek

Op zoek naar een keuringsarts in Grootebroek?

Keurdokter Grootebroek is gevestigd op Het Voert 7 op de begaande grond. Wij voeren daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, buitenlandkeuringen, verzekeringskeuringen  en adoptiekeuringen (klik hier als uw keuring er niet bij staat).

Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Dit team staat ook altijd klaar als u vragen heeft over de wet- en regelgeving die erbij komt kijken.

Auto:

Reist u met de auto en komt u vanuit de richting Purmerend? Volg de A7 en de N307 naar de Florasingel. Ga verder op de florasingel en neem de Stede Broecweg naar Het Voert in Grootebroek. U vindt daar aan uw rechterhand een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

  • Klik hier om uw route te plannen naar Het Voert 7 in Grootebroek.

Parkeergelegenheid:

Als u komt aanrijden vanaf de Industrieweg vindt u naast Partycentrum ‘Happy Days’ een ruime parkeerplaats waar u Gratis kunt parkeren. U kunt ons dan vinden in het middelste gebouw op de begane grond.

Openbaar vervoer:

Keurdokter Grootebroek is goed bereikbaar met de trein. Het is vanaf station Bovenkarspel-Grootebroek ongeveer 7 minuten lopen naar ons kantoor.

  • Klik hier om u route te plannen via het openbaar vervoer.

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord!

Locatie Grootebroek
Het Voert 7
1613 KL Grootebroek

Tel: 0228 – 543 903

Maak direct een afspraak
Keurdokter Locatie Grootebroek
PLAN ROUTE

Nieuws

Meer Nieuws

Keurdokter blog

2008, 2020

Werken in de vervuilde grond

Bodemsaneringskeuring Een bodemsaneringskeuring wordt bij Keurdokter uitgevoerd volgens de laatste publicatie van CROW 400. Deze keuring betreft alle medewerkers die in verontreinigde grond, bodem of water werkzaam zijn. Deze werkzaamheden kunnen mogelijk gezondheidsrisico's opleveren. [...]

Meer Keurdokter blogs

Onze partners