Vestiging Almere

Vestiging Almere

Ongeveer een jaar geleden heeft Keurdokter een nieuwe vestiging geopend op de Meeresteinkade 1 in Almere. Keurdokter Almere zit in het gebouw achter het Flevoziekenhuis. Dat is het gebouw van het revalidatiecentrum. Daar zitten wij op de derde etage.

Keurdokter Almere voert daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, sportkeuringen, verzekeringskeuringen en adoptiekeuringen. Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Mochten er vragen zijn op het gebied van wet- en regelgeving staat er altijd een team klaar waarmee je contact kunt opnemen.

Parkeergelegenheid:

Je kunt het beste parkeren aan de achterkant van het ziekenhuis (aan het weerwater). Je komt dan binnen via de hoofdingang van het revalidatiecentrum. Als je rechtdoor loopt zie je de liften naar de 3e etage.

Kom je toch binnen via het ziekenhuis, volg dan route 155 of 175, dan kom je ook bij het revalidatiecentrum uit.

Auto:

Ga je met de auto? Dan kan je het beste via de A6 de borden richting Almere volgen. Klik hier voor de routebeschrijving naar het Flevoziekenhuis. Gelukkig staan ook overal borden naar het Flevoziekenhuis, dus zonder navigatie moet het ook lukken.

Openbaar vervoer:

Vanaf station Almere is het ±12 minuten lopen naar het ziekenhuis. Je kan ook Stadsbus 5 nemen richting Oostvaarders.

Adres:
Meeresteinkade 1
1315 RA Almere

Wil je een afspraak maken voor één van onze keuringen in Almere of één van onze andere locaties? Bel dan naar
0228 – 543 903, mail naar info@keurdokter.nl of vul ons contactformulier in.

Locaties Keurdokter: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam

Nieuws

Keurdokter Blog

2021-01-04T17:00:58+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant