Locatie Amsterdam gaat verhuizen naar Zaandam!

Keurdokter opent locatie Zaandam

Keurdokter opent vanaf september 2019 ook haar deuren in Zaandam!!
Wij zijn vanaf 9 september 2019 gevestigd op het Koningin Julianaplein 40 op de Zorgboulevard in Zaandam in het pand van ‘Horend Goed’. Keurdokter gaat daar verschillende keuringen uitvoeren, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, buitenlandkeuringen, verzekeringskeuringen  en adoptiekeuringen (klik hier als uw keuring er niet bij staat).

Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Dit team staat ook altijd klaar als u vragen heeft over de wet- en regelgeving die erbij komen kijken.

Auto:

Reist u met de auto en komt u vanuit de richting Purmerend dan neemt u de A7 richting Zaandam/Amsterdam. Daarna neemt u de 3e afslag op het Prins Bernhardplein naar de Heijermansstraat/de S155. Vervolgens volgt u de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Koningin Julianaweg daarna slaat u rechtsaf en komt u op het Koningin Julianaplein!

  • Klik hier om uw route te plannen naar Koningin Julianaplein 40 in Zaandam.

Parkeergelegenheid:

U kunt parkeren in de parkeergarage naast het ziekenhuis. De ingang bevindt zich aan het Koningin Julianaplein.  Als u vervolgens richting het Ziekenhuis loopt vind u ons op de Zorgboulevard in het pand van ‘Horend Goed’.

Openbaar vervoer:

Keurdokter Zaandam is goed te bereiken via het Openbaar vervoer. U neemt eerst de trein naar station Zaandam Kogerveld. Vervolgens neemt u de bus naar het Zaans Medisch Centrum/Heijermansstraat, vanuit hier is het ongeveer 3 minuten lopen.

  • Klik hier om u route te plannen via het openbaar vervoer.

Locatie Zaandam
Koningin Julianaplein 40 (zorgboulevard)
1602 DV Zaandam

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord!

Locaties Keurdokter: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Nieuws

Keurdokter Blog

2019-08-22T10:55:18+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant