Keurdokter Heerhugowaard gaat verhuizen!

Keurdokter Heerhugowaard gaat verhuizen!

De afdeling Heerhugowaard van Keurdokter gaat per 1 mei 2019 verhuizen naar een nieuwe locatie in Heerhugowaard.
Wij ontvangen u graag in de zorgtoren Forum op de 4e etage boven Noordwest Ziekenhuisgroep. Dit is op het stationsplein 49 in Heerhugowaard.

Keurdokter Heerhugowaard voert daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, buitenlandkeuringen, verzekeringskeuringen en adoptiekeuringen (klik hier als uw keuring er niet bij staat).
Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Mochten er vragen zijn op het gebied van wet- en regelgeving staat er altijd een team klaar waarmee u contact kunt opnemen.

Auto:

Reist u met de auto? Dan kunt u het beste rijden via de N242 en daarna verder op de Zuidtangent. Vervolgens rijdt u naar het Stationsplein waar u gratis kunt parkeren. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf uw locatie.

Parkeergelegenheid:

Als u komt aanrijden bij Forum vindt u een ruim parkeerterrein waar u achter de slagboom of aan de overzijde kunt parkeren, beide zijn blauwe zones (parkeerschijf noodzakelijk). Komt u per fiets? Deze kunt u plaatsten in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Openbaar vervoer:

Keurdokter Heerhugowaard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 3 minuten lopen naar Stationsplein 49.

Als u vragen hebt over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, dan kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl

Locatie Heerhugowaard
Forum Heerhugowaard
Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard

Tel: 0228 – 543 903

Nieuws

Keurdokter Blog

2020-09-10T15:11:03+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant