Keurdokter bestaat 12,5 jaar en viert feest!!

Keurdokter bestaat 12,5 jaar en viert feest!!

Dit jaar bestaat Keurdokter 12,5 jaar en wie jarig is trakteert! Iedereen die in de maand november bij ons een keuring ondergaat krijgt van ons een leuke attentie (zolang de voorraad strekt).

Het 12,5 jarig bestaan van Keurdokter moet natuurlijk gevierd worden en dat gaan wij ook doen op vrijdag 1 november. Wij zijn daarom a.s. vrijdag 1 november vanaf 15.00 telefonisch niet te bereiken. Maandag 4 november staan wij vanaf 08.30 uur weer voor u klaar!

Diabetes fonds

In verband met het 12,5 jarig bestaan willen wij ook graag iets voor het goede doel doen. In onze praktijken zien wij wekelijks zeer veel mensen voorbij komen. Wij ontdekken tijdens deze medische keuringen regelmatig diabetes bij onze klanten.

Wij zetten daarom a.s. vrijdag, in de week van de diabetes, een inzamelbox neer waarin wij alle giften verzamelen voor het diabetesfonds. Wilt u ook een gift doen voor het diabetesfonds? Dat kunt u doen via onze actiepagina:
KLIK HIER om naar onze actie pagina te gaan en een donatie te doen. Met uw bijdrage is onderzoek naar beter leven en wellicht genezing van deze chronische ziekte mogelijk.

Als u vragen heeft over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl. Wij staan u graag te woord!

Locaties Keurdokter: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Diabetes fonds - actie - Keurdokter - 12,5 feest

Nieuws

Keurdokter Blog

2019-10-31T15:24:47+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant