Visumkeuring

Visumkeuring

Gaat u binnenkort naar het buitenland op avontuur, voor werk of voor studie? Bereidt u dan goed voor! Weet bijvoorbeeld dat veel landen eisen stellen aan de gezondheid. Zij willen dat u dan een medische keuring laat uitvoeren. Dit geldt bijvoorbeeld voor landen als China, Taiwan, Zuid Afrika en Saudi Arabië. Meestal vragen deze landen om hele uitgebreide gezondheidsverklaringen.

Keurdokter voert deze visumkeuringen uit voor studenten, expats en particulieren die langere tijd in het buitenland verblijven. Omdat wij op de hoogte zijn van de actuele eisen die worden gesteld aan visumkeuringen, kunnen wij u daar als geen ander in adviseren.

Eisen visumkeuring

Per land en organisatie verschillen de keuringseisen. Gaat u dus naar het buitenland, neem dan contact met ons op om samen te bespreken wat er uitgevoerd moet worden. Op basis hiervan baseren wij de prijs (de prijs verschilt dus per visumkeuring).

Geen formulieren

Het komt ook voor dat mensen geen formulieren hebben ontvangen van de ambassade of organisatie waarmee zij reizen. Informeer dan bij uw contactpersoon wat de eisen zijn voor de medische keuring. Wij mogen ook de Declaration of Health uitvoeren. Dat is een formulier voor mensen die niets hebben ontvangen. Dan ontvangt u van ons na de keuring deze Declaration of Health (gezondheidsverklaring). Hier staat dan op basis van welke medische redenen u bent goedgekeurd.

Als u vragen heeft over een visumkeuring of over één van de andere keuringen van Keurdokter, neem dan contact op via ons contactformulieren of bel naar 0228 – 543 903.

Locaties Keurdokter: Almere, Amsterdam, Grootebroek, Heerhugowaard, Hoorn & Texel.

Klik hier voor meest gestelde vragen Declaration of Health (Visumkeuring)

Nieuws

Keurdokter Blog

2022-06-02T15:03:48+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant