Keurdokter heeft nieuwe keurlocatie in Vianen

Let op deze keuringslocatie is gesloten

Een keuringsarts nodig in de omgeving van Utrecht?

Keurdokter breidt uit!

Keurdokter zat al op verschillende kleurlocaties in Noord-Holland. Sinds een paar jaar kunt u terecht voor een medische keuring in Almere en nu dus ook in Vianen! Deze centrale locatie is makkelijk te bereiken vanaf Utrecht, Nieuwegein, Lexmond of bijvoorbeeld IJsselstein. Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Hoef en Haag. Dit is een spiksplinternieuwe medisch centrum wat nog volop in aanbouw is. Komt u ook een keer langs voor een medische keuring?

Keurdokter Vianen voert daar verschillende keuringen uit, onder andere rijbewijskeuringen, keuringen voor de taxipas, bodemsaneringskeuringen, buitenlandkeuringen, verzekeringskeuringen en adoptiekeuringen (klik hier als uw keuring er niet bij staat).
Deze medische keuringen worden uitgevoerd door een team van BIG-geregistreerde artsen en doktersassistenten. Mochten er vragen zijn op het gebied van wet- en regelgeving staat er altijd een team klaar waarmee u contact kunt opnemen.

Heeft u een ZD-code? Wij werken met het ZorgDomein en versturen uw keuringsverslag(en) digitaal door naar het CBR.

Als u vragen hebt over deze locatie of over de keuringen van Keurdokter, dan kunt u altijd contact opnemen via 0228 – 543 903 of mailen naar info@keurdokter.nl

Locatie Vianen
Hagesteinsestraat 1
4125 TH Hoef en Haag

Tel: 0228 – 543 903

Nieuws

Keurdokter Blog

2022-07-19T13:54:31+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant