Vernieuwd sponsorbord in sporthal de Banne in Hem

Verduurzaming van de sporthal

Sinds 2020 heeft Sporthal de Banne in Hem een nieuw bestuur. Het bestuur wil nieuw leven blazen in de sporthal, achterstallig onderhoud wegwerken en de Banne moderniseren. Zij hebben verschillende plannen om de Banne flink te verbeteren.

Energie is de grootste kostenpost van de sporthal. Verduurzaming is daarom een belangrijke doelstelling van het bestuur. Ook worden de sponsorborden aangepakt. Keurdokter had hierbij de eer om het eerste vernieuwde sponsorbord op te hangen.

De sporthal is dertig jaar geleden langs de Koggeweg neergezet volgens de toen geldende normen. ,,Deze zijn, zeker als je kijkt vanuit duurzaamheid, niet meer van deze tijd. Daarom zijn we ook aan het kijken naar zonnepanelen’’, vertelt bestuurslid Marijke Groot. ,,De afgelopen tien jaar is er te weinig gebeurd aan onderhoud. We zien dat onder meer warm water voor de douches niet goed werkt. Daarnaast hebben we een grote storing van de cv-installatie moeten verhelpen zodat ook de zaal verwarmd kan worden. Het schilderwerk moet ook aangepakt worden. De vloeren, onder meer de tegelvloer en de vloer van de sporthal, de algemene verlichting en de noodverlichting moeten ook nog worden aangepakt.’’

In de sporthal wordt onder meer gehandbald, gevoetbald en gebadmintond. Ook leent deze zaal zich voor evenementen. De jaarlijkse tulpenshow Drieban Flora vindt plaats op deze locatie.

Lees hier het hele artikel in het Noordhollands Dagblad.

Sporthal Venhuizen Sponsoring

Bestuurslid Marijke Groot met Gitta van der Sluijs van Keurdokter

Wilt u meer informatie over één van de keuringen van Keurdokter? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 0228 – 543 903.

Locaties KeurdokterAlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Keurdokter Blog

2022-07-12T12:10:20+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant