Gezondheidschecks zijn hot

De afgelopen tijd is er enorm veel aandacht voor gezondheidschecks, Keurdokter informeert u graag via deze weg over het nut en de inhoud van een gezondheidscheck. Het is namelijk belangrijk dat u weet waarom u een gezondheidscheck zou moeten afnemen.

Een gezondheidscheck wordt ook wel een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) genoemd. Een PMO heeft als doel uw gezondheid in kaart te brengen. Door periodiek een gezondheidscheck uit te voeren kunnen bedreigingen voor uw gezondheid in een vroeg stadium worden ontdekt. De arts die u keurt kan naar aanleiding van de resultaten uit de gezondheidscheck een passend advies geven om indien dit wenselijk is uw gezondheid te verbeteren.

Het is belangrijk dat u naast de visus (zicht) en de algemene gesteldheid altijd wordt getest op de 3 snelst groeiende welvaartsziekten. Deze welvaartsziekten  zijn hoge bloeddruk, hoog cholesterol en diabetes. Deze welvaartsziekten kunnen in een vroeg stadium al worden ontdekt waardoor u in een vroeg stadium actie kunt ondernemen om problemen te voorkomen.

Welzijn in eigen hand, dat is mogelijk met de gezondheidscheck. U kunt tenslotte als geen ander invloed uitoefenen op uw eigen gezondheid.

Gezondheidschecks healthy - Keurdokter

 

Wilt u meer informatie over een PMO voor uw organisatie? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0228 – 543 903.

Onze locaties: HoornHeerhugowaardGrootebroekOosterendAlmere en Amsterdam