Heeft u een keuring nodig?

Wij krijgen regelmatig de vraag: Doen jullie ook medische keuringen in de avond of in het weekend?
Jazeker! Ook dit jaar hebben we enkele data speciaal voor de beroepschauffeurs ingepland. Hieronder ziet u de dagen waarop u een afspraak kunt inplannen. Dat kunt u online doen of u kunt telefonisch een afspraak maken.

Heeft u meerdere collega’s die tegelijk gekeurd moeten worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Of bel naar 0228 – 543 903

Kalender afspraak maken

Flexibel

Wist u dat keuringen op uw eigen bedrijfslocatie tot de mogelijkheden behoort? We snappen dat het lastig kan zijn om uw medewerkers overdag midden in de week vrij te plannen voor een medische keuring. Ideaal dus wanneer u een aantal chauffeurs tegelijk op een avond of zaterdag kunt laten keuren op een locatie die bekend is bij uw personeel. Wat wij nodig hebben is 1 (of 2) ruimte(s) die afgesloten zijn, wifi en een wastafel of wc in de buurt. Een kopje koffie vinden onze artsen ook altijd wel lekker.
Een keuring op bij u op locatie is niet alleen mogelijk voor rijbewijskeuringen maar ook voor keuringen bodemsanering, asbestkeuringen en PMO’s komen we graag bij u op bezoek.

Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 0228 – 543 903 of vul ons contactformulier in.
Wij staan u graag te woord!

Locaties open!

De avond- en weekendkeuringen zijn op ons hoofdkantoor in Andijk. (let op: Geen Grootebroek) Onze andere locaties zijn gewoon wekelijks open op de vaste dagen. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken via de website of door ons te bellen.

Onze vaste keurlocaties: Almere, Andijk, HoornHeerhugowaard, Texel en Zaandam.

Blog

  • FAQrijbewijskeuringen

3 vragen rondom rijbewijskeuringen

Veelgestelde vragen over Rijbewijskeuringen Moet u binnenkort medisch gekeurd worden voor uw rijbewijs? We delen een aantal veel gestelde vragen met u! Een rijbewijs keuring, wanneer moet dat? Als u een groot rijbewijs heeft [...]

  • Declaration of Health China Medische Keuring

Declaration of Health China

Working or Studying in China If you are going to China for work or studies, a medical examination often a mandatory part of the visa application. The requirements for the medical examination may vary [...]

  • Declaration of Health China Medische Keuring

Medische keuring China

Read this blog in English, click here Werken of Studeren in China Als u binnenkort gaat studeren of werken in China, weet dan dat een medische keuring vaak een verplicht onderdeel is van [...]

Nieuws