Medische keuring Japan

Gaat u voor langere tijd naar Japan, bijvoorbeeld om te werken of te studeren? Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent en de juiste gezondheidskeuring voor uw visum laat doen!

Visumvereisten

Voor veel visumaanvragen voor Japan is een medische keuring vereist. Deze keuring kan variëren afhankelijk van de regio en de eisen van de universiteit of het bedrijf waar u naartoe gaat. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de specifieke vereisten voor uw visumaanvraag en dat u tijdig een afspraak maakt voor uw medische keuring.

Lees hier meer over wat u kunt verwachten van een medische keuring voor lang verblijf in Japan.

Japan

En laten we het nu hebben over Japan zelf! Dit land staat bekend om zijn rijke cultuur, adembenemende natuur en moderne steden. Hier zijn 3 hoogtepunten die u niet mag missen tijdens uw verblijf:

De oude hoofdstad Kyoto: Verken de prachtige tempels, traditionele theehuizen en historische wijken van Kyoto, een stad die doordrenkt is van geschiedenis en traditie.

De bruisende stad Tokyo: Ontdek de levendige straten, futuristische architectuur en heerlijke culinaire scene van Tokyo, een stad die nooit slaapt en altijd vol verrassingen zit.

De betoverende kersenbloesems: Ervaar de schoonheid van de Sakura (kersenbloesems) tijdens het bloesemseizoen in Japan. Neem deel aan hanami (bloemen kijken) feesten en geniet van de adembenemende roze bloesems die het hele land verfraaien.

Bereid uzelf voor op een onvergetelijk avontuur in Japan en plan uw medische keuring optijd.

Deze keuring kunnen we bij Keurdokter voor u verrichten. Maak een afspraak bij Keurdokter.
Dit kan door te bellen naar 0228 – 543 903 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord!
Locaties Keurdokter: Almere, Andijk, HoornHeerhugowaard, Texel en Zaandam.

Blog

  • FAQrijbewijskeuringen

3 vragen rondom rijbewijskeuringen

Veelgestelde vragen over Rijbewijskeuringen Moet u binnenkort medisch gekeurd worden voor uw rijbewijs? We delen een aantal veel gestelde vragen met u! Een rijbewijs keuring, wanneer moet dat? Als u een groot rijbewijs heeft [...]

  • Declaration of Health China Medische Keuring

Declaration of Health China

Working or Studying in China If you are going to China for work or studies, a medical examination often a mandatory part of the visa application. The requirements for the medical examination may vary [...]

  • Declaration of Health China Medische Keuring

Medische keuring China

Read this blog in English, click here Werken of Studeren in China Als u binnenkort gaat studeren of werken in China, weet dan dat een medische keuring vaak een verplicht onderdeel is van [...]

Nieuws