KNAF Licentie verlengen

Home/Blog/KNAF Licentie verlengen

Van start in 2021

2020 is niet helemaal het jaar geworden waar we met zijn allen op hoopten. Ook in de sport konden niet alle competities zijn doorgang vinden. We houden de moed erin en maken ons op voor het nieuwe jaar.

Wilt u in het nieuwe jaar het racen weer oppakken en uw KNAF licentie verlengen? In dat geval is een medische keuring verreist.

Locaties

De medische keuring kunt u laten uitvoeren op een van onze locaties: Almere, Grootebroek, Heerhugowaard, Hoorn of Zaandam. De arts zal tijdens de keuring uw medische geschiedenis met u doorlopen en lichamelijk onderzoek verrichten. Daarnaast wordt het gezichtsvermogen en gehoor getest en wordt uw urine onderzocht op de aanwezigheid van glucose (suiker). Lees hier meer.

Alle medische keuringen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en hierbij zijn de gegeven richtlijnen door het RIVM lijdend.

Verklaring

Het keuringsverslag bestaat uit 2 delen. Om een keuringsverslag te krijgen logt u in op Mijn KNAF. Deel A vult u zelf online in. Het PDF bestand print u vervolgens uit en neemt u mee naar de keuringsarts. Deel B laat u ondertekenen door de arts. Voor de aanvraag van de licentie moet u beide delen uploaden in Mijn KNAF.

autoracen op het circuit
Neem contact met ons op
Inloggen op Mijn KNAF

Wilt u meer informatie over de medische keuring voor de racelicentie of een andere keuring? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Locaties Keurdokter: AlmereGrootebroekHeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.

Nieuws

Blogs

2020-11-10T16:16:31+01:00