Ons Keurdokter hoofdkantoor is verhuisd naar Andijk

Nieuw hoofdkantoor in Andijk

Jarenlang was ons hoofdkantoor gevestigd in Grootebroek. Door o.a. het uitbreiden van onze werkzaamheden groeiden we op deze locatie uit ons jasje en gingen we op zoek naar iets groters.

Na een grote verbouwing is het eindelijk zover en zitten we per november 2023 in een prachtig nieuw hoofdkantoor in Andijk. Hier hebben we de beschikking over 3 ruime spreekkamers waar we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

De locatie

Het nieuwe adres:

Bedrijvenweg 4
1619 BK Andijk

Voor veel mensen uit de regio is ons nieuwe pand vaak een herkenbaar gebouw.
Gelegen aan de rand van Andijk naast kringloopwinkel Dorcas.

Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Route

Reist u met de auto en komt u vanuit de richting Purmerend? Volg de A7 en neem de afslag Hoorn Noord op de Westfrisiaweg/N307. Sla af via de N240 richting Zwaagdijk-Oost/Wervershoof/Medemblik/Hoogkarspel. Sla rechtsaf bij de stoplichten Drechterlandseweg/de N505.
Sla linksaf naar de Esdoornlaan en blijf rechtdoor rijden totdat u rechts het pompstation ziet. Sla hier rechtsaf bij de rotonde en dan gelijk de eerste weer links.
Aan de rechterkant van de weg vindt u Keurdokter.

  • Klik hier om uw route te plannen naar Bedrijvenweg 4 in Andijk.

Locaties Keurdokter

Keurdokter heeft naast onze hoofd locatie Andijk diverse keuringslocaties. Alle locaties zijn wekelijks geopend, dit betekent dat er altijd op korte termijn (binnen 1 á 2 weken) een keuring gepland kan worden.

Deze afspraken zijn in te plannen via onze website of u kunt telefonisch een afspraak inplannen op 0228 – 543 903.

Niet alle soorten keuringen zijn via onze website in te plannen. Dit komt omdat de eisen van sommige medische keuringen verschillen van de standaard. Daarom vragen we om in zo’n geval telefonisch contact met ons op te nemen of uw aanvraag te mailen naar info@keurdokter.nl.

Wilt u een afspraak maken voor in Andijk of één van onze andere locaties? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Bellen kan uiteraard ook: 0228 – 543 903.

Locaties Keurdokter: Almere, Andijk, HeerhugowaardHoorn, Rotterdam, Texel & Zaandam.

Nieuws

Blogs

2024-03-28T09:22:16+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant