Deze zomer voor langere periode naar het buitenland?

Ga jij deze zomer voor langere tijd werken of studeren binnen Europa of zelfs daar buiten? Een ondertekende medische verklaring door een arts kan een verplicht onderdeel zijn van de aanvraagprocedure voor een vergunning.

Omdat Keurdokter op de hoogte is van de actuele eisen die worden gesteld aan verblijven in het buitenland, kunnen we u daar als geen ander in adviseren en begeleiden.

Per land kunnen de eisen verschillen. Zodra u met ons een afspraak maakt, ontvangt u een overzicht van wat u mee moet nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de benodigde formulieren voor u klaar liggen. Voor specifieke vragen weten wij de juiste mensen binnen de ambassade te benaderen. Zo vertrekt u goed voorbereid en met een gerust gevoel naar uw bestemming.

Na uw terugkeer in Nederland kan het verstandig zijn zich opnieuw te laten keuren door een arts. Zo kunnen eventuele gezondheidsproblemen vroegtijdig worden vastgesteld en behandeld. Neem snel contact op met Keurdokter voor de actuele prijzen en meer informatie.

 

zomer - keurdokter