Keurdokter breidt verder uit.

Keurdokter breidt verder uit naar Haarlem.

Keurdokter breidt zijn netwerk van locaties verder uit. Naast medische keuringen in Hoorn, Heerhugowaard, Grootebroek, Texel en Amsterdam gaan we nu ook open in Haarlem!

De opening van een locatie in Haarlem staat in de planning voor het derde kwartaal van 2018!

Door medische keuringen te verrichten in Haarlem wordt de bereikbaarheid verder verbeterd. Medische keuringen die Keurdokter vaak verricht zijn bodemsaneringskeuring, asbest saneringskeuring, rijbewijskeuringen natuurlijk, maar ook buitenlandkeuringen. Buitenlandkeuring zijn medische keuringen voor mensen die gaan studeren of werken in het buitenland. Keuringen om te werken op cruiseschepen worden ook vaak gedaan.
Het handige van de keuringen bij Keurdokter is dat alle keuringen in een one stop shop principe kunnen worden uitgevoerd. De thoraxfoto, ook wel longfoto genoemd, is vaak een onderdeel van uitgebreide buitenlandkeuringen. Dit onderdeel wordt aansluitend aan de keuring en bloedafname verricht op de zelfde locatie.
Dat is ook één van de redenen dat Keurdokter op zeer hoogwaardige locaties is gevestigd bij ziekenhuizen als het West-Fries gasthuis, of het Flevo ziekenhuis in Almere.

2020-01-07T10:41:12+01:00

Vindt u dit interessant? Deel dit via Social Media!

Ga naar de bovenkant