Wetswijziging Health Check

Dat het laten uitvoeren van een Health Check belangrijk is wordt nu inmiddels erkend door Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het aantal Health Checks dat voor Nederlandse burgers beschikbaar is neemt razend snel toe. Via internet, allerlei medisch apparaten en apps, kunnen mensen zichzelf steeds vaker monitoren of testen. De huidige wet is hierop niet op berekend.

 

Schippers

Schippers ziet in dat het laten uitvoeren van een zogeheten “Health Check”, heel belangrijk is om de gezondheid van de Nederlandse bevolking op peil te houden. Daarom wil zij meer keuzevrijheid voor de consument. Keurdokter juicht deze wetswijziging toe. Consument en bedrijven zetten immers steeds vaker de stap om een Health Check te laten uitvoeren. Het van belang dat u als consument zich goed laat informeren bij het uitzoeken van een gedegen Health check. Hierbij is transparantie in onze optiek het meest belangrijk. Wat wordt er precies onderzocht? Door wie wordt het onderzoek uitgevoerd en hoe verloopt het vervolgtraject?

Keurdokter en Health Checks

Keurdokter voert al vele jaren professionele Health Checks uit en blijven dit in de toekomst ook zeker doen. Elk bedrijf of particulier welke op zoek zijn naar een Health Check zitten bij ons dan ook op het juiste adres. Keurdokter is onafhankelijk, wij werken met gecertificeerde artsen en persoonlijk contact is wat ons onderscheid van andere aanbieders.

Health Check

Mocht u meer informatie willen over een Health Check of een andere specifieke medische keuring, kunt u ons altijd vrijblijvend bellen op 0228 – 543 903 of ons contactformulier invullen.

Keurdokter locaties: HoornHeerhugowaardGrootebroekOosterendAlmere & Amsterdam.